Categories
Izleti
🌊🐠 Potapljanje na otoku Šolta: 30.9. – 7.10. 🐠🌊
Pozdravljeni ljubitelji potapljanja! Vabimo vas na nepozabno pustolovščino pod vodo na čarobnem otoku Šolta. Pridružite se nam med 30. septembrom in 7. oktobrom ter odkrijte skrite zaklade Jadranskega morja.
📅 Datum: 30.9. – 7.10.
🌍 Lokacija: Otok Šolta, Hrvaška
🐬 Kaj vas čaka?
Na otoku Šolta se boste potopili v čistost in mirnost Jadranskega morja ter odkrili raznolikost podvodnega sveta. Čaka vas raziskovanje čudovitih koralnih grebenov, strmih sten, skritih jamic in številnih vrst morskega življenja, vključno z barvitimi ribami, hobotnicami in drugimi fascinantnimi bitji.
🚤 Potapljaške ekspedicije:
Naša strokovna ekipa potapljačev bo poskrbela za varnost in vodenje med potopom. Med tednom bomo organizirali več potapljaških izletov na različne lokacije, vključno z mesti, kot so Maslinica, Nečujam, Rogač in otok Drvenik. Vsak potop vam bo ponudil edinstvene razglede in nepozabne trenutke pod vodo.
💦 Prosti čas in zabava:
Poleg potapljanja boste imeli tudi čas za sprostitev in uživanje na prelepih plažah otoka Šolta. Lahko se odpravite na raziskovalne sprehode, občudujete naravne lepote ali se preprosto sprostite ob sončnih žarkih.
📝 Prijave:
Zaradi omejenega števila mest je priporočljivo, da se prijavite do konca julija in si zagotovite svoje mesto. Za prijavo ali več informacij nas kontaktirajte na [email protected]
Pripravite se na raziskovanje podvodnega sveta otoka Šolta! 🤿🌊🐠

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja